….aceea sclipire care nu mai este!

Ati vazut dimineata in masina spre serviciu privirile pierdute?
Mi se pare atat de trist – cu privirea pierduta si fara speranta.
Ati vazut vreodata un copil in parc mancand inghetata? Doamne! E un deliciu numai sa te uiti la ei.
Sa ii vezi cum lumea lor toata este numai si numai aceea inghetata. Le lucesc ochii si sunt pur si simplu sunt fericiti! Mi-ai dori atat de mult sa am si eu din nou usurinta aceea de a fii fericit!
Sclipirea ceea din priviri trece, se pierde cu anii, in general pe la 35 femeile si pe la 40 barbarii. Nu e o statistica e doar o observatie. In general dispare cand ne dam seama de fapt cum o sa fie viata noastra.  Pana pe la 25 de ani invatam, stam pe banii parintilor, altii muncesc de cativa ani si deodata, intr-o zi, poate chiar in trafic, iti dai seama ca atat e viata. Asta e viata pe care o ai, atata poti. Cum iti vine gandul il dai deoparte. Nu e adevarat, eu o sa reusesc, eu o sa am, eu pot sa fac!
Si pe urma vine gandul din nou, dupa cum spuneam femeile pe 35 si barbatii pe la 40.
Femeile daca nu au avut copii pana la 30 de ani mai au inca aceea privire pentru cativa ani dar se duce repede si ea. Barbatii la 40 isi dau seama ca ei pana acolo au putut. Se vopsesc, fac sport, se insoara din nou, isi cumpara masini sport dar tot privirea aia o au.
Mai exista cativa in care speranta mai este: Elon Musk, Mark Zuckenberg in general oamenii care au un vis mare si care sunt pe cale sa il si realizeze.  Mai sunt si acei oameni care au o liniste in ei. Nu stiu daca ati intalnit: nu se grabesc, nu vorbesc tare, asculta ce spui, nu se plang. Eu am intalnit doar unul! Din cunoscutii mei si din cei apropiati nu stiu nici unul. Voi?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s