Terapia cu prostie!

În ultima perioadă găsesc tot felul de  articole legate de mâncatul sănătos, despre ce înseamnă expresia ‘clean label’, despre cum ne ajută sucurile în viaţa de zi cu zi şi despre tot felul de inepţii despre ce frumoase ne vom face noi femeile dacă o să devenim vegetariene.

Nu contest carnivorii şi nici vegetarienii, fiecare face ce vrea cu viaţă şi cu organismul lui însă dacă tot ieşim pe internet şi ne dăm cu pararea despre una şi despre altă măcar să fim în temă cu subiectul.

Am găsit zilele trecute un articol pe un blog în care o domnişoară/ doamna ne povestea despre cum s-a simţit ea după 3 zile de alimentaţie exclusivă doar cu sucuri de legume şi fructe. Pielea îi devenise deja mai fină, avea mai multe energie decât în oricare altă zi şi ar fi trăit la nesfârşit cu aceea energie. (oare de ce s-a oprit după 3 zile?) Să nu mai vorbim de faptul că parcă nici nu îi mai trebuia carne sau shaworma. Da, sunt ironică!

Da, am ţinut şi eu cura cu sucuri pentru 5 zile dar făcută de un nutriţionist şi nici pe departe, după 3 zile, nu vedeam norişori roz unde nu mai exista carne şi aveam o piele netedă şi frumoasă. Corpul nostru intra în sevraj după toxinele cu care e obişnuit după 2 zile iar în ziua a treia îţi vine să rupi capul la toată lumea. Hai să fim sinceri cu noi şi să nu mai postăm lucruri doar de dragul audienţei.

E foarte sănătos să îi dăm organismului câte o pauză de la toxinele pe care le ingeram zi de zi. Da, este sănătos să ne hrănim doar cu sucuri de legume şi fructe pentru o perioadă limitată însă trebuie să fim foarte atenţi cum o facem. Nu vă apucaţi de sucuri aşa deodată şi după ureche după vreo postare de pe vreun blog

Mai jos aveţi linkul către un filmuleţ făcut în SUA de către un tip care suferea de o boală de piele rară. Dacă chiar vă gândiţi să faceţi o cură neapărat trebuie să vedeţi AICI acest filmuleţ foarte bine documentat.

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s