Cum e viaţa de corporatist în 2016

….you have to eat a lot of shit! Pe scurt!

Dar pe lângă ‘pe scurt’ mai reuşeşti să găseşti si colegi simpatici , şi colegi în depresie şi colegi deştepţi cred însă ca toată lumea i-a întâlnit pe ‘specialii’ corporaţiilor.

  • The midle management boss – care ştie multe, vorbeşte multe…. Poate şi asculta uneori dar rar şi si atunci ca să îţi spună că de fapt ştie el mai bine.
  • The local manager – the office manager sau plant manager – care îi are pe toţi la degetul mic, adică pulimea care de fapt face toată treaba în companie. Şi şeful ăsta e aşa de şmecher ca atunci când merge în întâlnirile cu şefii lui nici nu mai stie sa vorbească şi e atât de afectat de tot ce se întâmplă de uita şi să vorbească. Uită de problemă, uita de oameni uita de promisiuni. Cu gura mare e doar la el în birou cu pulimea.
  • The smart one – care chiar munceşte, care chiar ştie ce face şi pe deasupra mai ştie şi sa te desfiinţeze bucăţică cu bucăţi când vorbeşti prostii.
  • Le femme fatale – femeia pe care toţi for să o ‘prinda’ dar nimeni nu poate. E de fapt femeia ăluia de mai sus din middle management.
  • The stupid one – niciodată el nu a făcut nimic, niciodată el nu a fost de faţă când s-a întâmplat ceva. Chiar dacă se vorbeşte ceva de fata cu el mâine nu mai ştie si te întrebă exact ce s-a discutat ieri.
  • The computer guy – prima dată când îi zici că nu îţi merge calculatorul te pune să dai restart.
  • The dandy guy- la care visează toate să fie ‘fericite’ dar el e cu alta în fiecare zi şi nimeni nu ştie de fapt dacă e bun… la ceva.

Cu siguranţă am omis câteva însă pe astea le-am găsit cam peste tot pe unde am fost. Provincia diferă pentru că mai există un tipar absolut încântat.

  • Tipul care nu se grăbeşte niciodată – oricând, în orice poziţie, orice task ai avea pentru el e mereu pe o singură viteză. Da’ te grăbeşti?

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s