Primăvara cu picioarele încrucişate

Cred că aproape toate aţi avut, cel puţin o dată, o infecţie urinară. Sunt tare neplăcute şi odată cu venirea primăverii se accentuează. Nu vreau să vă vorbesc despre simptome şi ce necazuri mai pot apărea, găsiţi aceste informaţii peste tot. O să vă povestesc despre ce m-a ajutat pe mine după îndelungate căutări.

Dacă eşti adepta antibioticelor atunci nu e pentru tine acest articol. Eu nu sunt pro antibiotice decât în cazuri extreme şi când chiar nu se mai poate.

Ce am folosit şi a mers!

Cel mai bun pentru perioada acută, este Urinal Akut. L-am folosit de câteva ori şi este un produs care are la baza extractul de merişor. Există uneori promoţii în farmacii la acest produs şi primeşti şi un test care te poate ajuta să determini rapid, la tine acasă, dacă ai o infecţie urinara sau nu.

urinak-akut-treburidefemeie

Pentru folosirea pe termen lung, există un produs foarte bun pe piaţa numit Biomicin şi varianta concentrată Biomicin Forţe. Foarte bun produsul! Dacă eşti genul care face frecvent infecţie urinara atunci asta e produsul pentru tine. Se ia pe o perioadă de min 30 de zile, însă e un pic mai puternic ca şi Urinal Akut aşa că trebuie să ai grijă să îl iei după masă. Poţi merge până la 3 capsule pe zi. Varianta Forţe se poate folosi şi în fazele acute ale bolii însă te ajută mai bine ca şi preventie şi este de folosit şi după antibiotic.

biomicin-forte-treburidefemeie

Mai există şi de la Secom un produs, Uro- Care care este foarte bun în cazul infecţiilor cu E. Coli. Are un spectru de folosire destul de larg însă este axat pe bacteria asta. E foarte bun, însă în partea de sus a bugetului, cam 62 lei. Îl găsiţi pe http://www.secom.ro sau pe magazinele online Vegis.ro. Cel mai bun preţ de obicei e pe site-ul Farmaciei Tei şi aici îl găsiţi la 45 de lei. Da, diferenţa e mare!

treburidefemeie-uro-care-x-30-cps

Le-am folosit pe toate trei cu preferinţa către Biomicin pe care îl găsiţi la un preţ acceptabil în farmacii, aproximativ 20 de lei şi 15 lei la Farmacia Tei. Urinal Akut ar trebui să fie în jur de 30 de lei în farmacii şi 17 lei la Farmacia Tei (da, sunt pe bune preţurile de la ei cu diferenţe foarte mari mai ales la produsele scumpe).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s