… bătaie pe bune!

La 1 an de la evenimentele din The Good wife începe acţiunea unui serial care se anunţă promiţător. Aşteptam de mult o continuare la serialul preferat însă, din păcate, personajul preferat nu se mai găseşte în nouă serie.

Speranţa moare ultima, asta nu înseamnă şi că Alicia o să se întoarcă.:)

Serialul are  personaje vechi, ca şi Diane, Lucca care lucrează în firme concurente. Atât Diana cât şi Luccas nu se dezic nici în seria aceasta. Replicile acide şi răsturnările de situaţie sunt la ordinea zilei aşa cum producătorul ne-au obişnuit: replici alerte, amuzante, personaje noi şi interesante, umor.
Regăsim chiar şi replici acide la adresa lui Trump şi o nouă perspectiva a acestui subiect până şi în seriale la modă (m-a surprins plăcut).

Pe scurt Diana, care este în prag să se retragă pierde întreaga avere din cauza unor prieteni vechi şi trebuie să se întoarcă la muncă. Apare şi un personaj nou central, Maia, o tânără avocată, abia ieşită din băncile facultăţii dar foarte faina ca şi personaj. Este fină de botez a Dianei şi fata familiei care a făcut-o să îşi piardă întreaga avere. Evident că lucrurile de complică. Stay tuned! O să fie interesant.

Trailer AICI

mv5bmtc1ntu2ntgznl5bml5banbnxkftztgwodmzodazmti-_v1_

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s